adopţieMarxism cultural

Marea Britanie: Scandal după ce o fetiță de cinci ani e dată în îngrijire unei familii sociale de musulmani care i-au interzis să poarte cruce

Foto: 2013, Canada: Când ies cu copiii în public, angajatele unei grădinițe particulare poartă vălul islamic integral Niqab (via Twitter)

În Marea Britanie a izbucnit un scandal referitor la modul în care Serviciile Sociale gestionează cazurile de asistență maternală.

Astfel, Tower Hamlets Social Services, agenția de stat pentru protecția copilului dintr-o suburbie est-londneză, a dat o fetiță creștină unei familii musulmane, care i-a luat crucea de la gât, i-a spus că Paștele și Crăciunul sunt niște prostii și au îndemnat-o să învețe limba arabă, deoarece nimeni din familie nu vorbea engleza.

Mama biologică a fetiței, care are drepturi de vizitare, s-a plâns că, atunci când i-a trimis fetei paste carbonara făcute de ea, știind că sunt felul ei preferat de mâncare, familia adoptivă i-a interzis să le mănânce, deoarece conțineau carne de porc.

La unul din interviurile cu oficialitățile care au avut loc după o jumătate de an, fetița a plâns și le-a cerut asistenților sociali să nu o maia trimit în familia în care nimeni nu vorbește engleză, iar femeile poartă vălul negru integral niqab.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Plasarea copilului a fost făcută, pentru a doua oară, într-o astfel de familie, în ciuda cerinței exprese și legale a părinților biologici, care nu și-au dorit ca fetița lor să ajungă într-o familie de altă etnie și religie.

La o inspecție recentă, Serviciile Sociale din Tower Hamlets au fost găsite ca inadecvate.

Un alt scandal relativ recent a avut loc în Tower Hamlets în 2014, când primarul local s-a dovedit a avea legături cu grupări islamice extremiste.

Sursa: Mail Online

Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button