trafic de persoane

Mama Luizei Melencu: „Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Fetele sunt traficate”

Mama Luizei Melencu spune că procurorii insistă să meargă pe pista că fiica ei este moartă, ignorând alte date care ar putea duce către traficul de persoane. Monica Melencu susţine că acest caz se vrea muşamalizat şi are convingerea că fiica ei trăieşte, scrie Mediafax.ro, care citează declarațiile făcute de femeie la România TV:

„Procurorii adevărul nu ştiu să mi-l spună. Îmi ia banii, dar ce pot să fac, să îmi vând casa în situaţia de faţă, să îmi vând casa ca să plătesc o amendă. Am încă suspiciuni. Am dreptul să spun că am încă suspiciuni. Trebuia să mă prezint joi, eram citată în calitate de martor, nu ca parte vătămată. Joi mi-a venit prima. Mi s-a dat o amendă maximă. Probabil mi s-a dat din duşmănie şi din atâta ură.

Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănţişor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiica mea este moartă? Eu cred că acest caz este muşamalizat. Când a dispărut fiica mea, soţia dl Dincă era prin preajmă. În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea muşamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate.”

După ce i-a fost aplicată o amendă de 5.000 de lei și s-a trezit cu mascații acasă în încercarea de a i se recolta cu forța noi probe biologice, mama Luizei Melencu a acceptat le ofere luni, 30 septembrie 2019, cu condiția ca avocatul să fie de față.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Jurnalista Sorina Matei a explicat de ce femeia și avocatul ei nu vor să mai colaboreze cu DIICOT: „Ca să identifice oasele Luizei, DIICOT apelează la o procedură neomologată în România, care a dat chix în America”.

Citește și BOMBĂ! Sorina Matei explică de ce sunt legitime temerile mamei Luizei Melencu și ale avocatului ei cu privire la analiza ADN


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button