pedofilie

Mama Adrianei Fieraru: „Rog toată poliția, toată România să facă dreptate! Să nu se mușamalizeze că el s-a omorât…”

Reporterii SpyNews au obținut declarații în ziua înmormântării de la mama fetiței Adriana Mihaela Fieraru, victima din Dâmbovița a olandezului pedofil. Aceasta a spus:

Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă! Ce-a făcut copilaşul meu? Era un copil nevinovat, venea de la şcoală! Ne-a nenorocit pe toată viaţa! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii şi mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni. O să înnebunesc după înmormântarea fiicei mele. Nu ştiu ce se va întâmpla! Rog toată poliţia, toată România să facă dreptate! Să nu se muşamalizeze că el s-a omorât… Nu e adevărat nimic. Rog pe toată lumea să se facă dreptate şi pentru copilaşul meu că e un copil nevinovat. O fetiţă căreia i-a luat zilele. Are pe ea numai tăieturi… I-a nenorocit fraţii şi pe noi. După moartea ei, cred că nu mai apuc şase săptămâni…”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button