familie

Mamă a șapte copii, nominalizată la Curtea Supremă a SUA

Amy Coney Barrett din statul american Indiana, o mamă a șapte copii și creștină asumată, cu vederi pro-viață, se află pe lista scurtă de trei judecători dintre care președintele Trump urmează să nominalizeze înlocuitorul lui Anthony Kennedy la Curtea Supremă a SUA.

Amy și soțul ei, Jesse, sunt căsătoriți de 18 ani și au șapte  copii, între care doi adoptați din Haiti (unul dintre ei este copil cu nevoi speciale).

Chiar dacă nu va fi aleasă ca judecător la Curtea Supremă a SUA, nominalizarea ei arată că, în ciuda ideilor care se vehiculează mult prea des, nașterea de copii nu distruge cariera femeii.

Sursa: Curtea Supremă a SUA (SCOTUS)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button