familiereligie

Maicile de la Mănăstirea Valea Bistrei au ridicat o casă pentru o familie cu șapte copii. Mai au nevoie de ajutor pentru finisaje

Maicile și părintele Mihail de la Mănăstirea Valea Bistrei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Irineu al Albei Iulii, au început în acest an construcția unei case pentru o familie nevoiașă cu 7 copii din comuna Valea Bistrei. Cei șapte copii au vârste cuprinse între 7 și 15 ani.

„Cu darul lui Dumnezeu, casa s-a înălțat până la acoperiş… Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți! Unde omul voiește, Dumnezeu zidește!”, scriu maicile pe pagina lor de Facebook.

La anul urmează a fi lucrată partea de finisaje, pentru a putea oferi un cămin cald şi primitor acestei familii.

Dacă doriți să fiți parte din acest proiect, îi puteți susține în acest demers cu un ajutor financiar în contul următor:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Mănăstirea Valea Bistrei
IBAN RO14RNCB0008021188000001
Cod fiscal 14064837
BCR Cîmpeni

De asemenea sunt binevenite materiale pentru finalizarea casei.

Mănăstirea Valea Bistrei se află situată pe Valea Arieșului, în Munții Apuseni, județul Alba.

Telefon de contact: 0744 382 696.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button