familie

Mitropolitul Teofan a sfinţit piatra de temelie pentru paraclisul unităţii socio-medicale Răducăneni

Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan a sfinţit luni piatra de temelie a paraclisului din cadrul unităţii socio-medicale de la Răducăneni, judeţul Iaşi.

La eveniment au participat credincioşi, medici, asistenţi şi infirmieri, dar şi autorităţile locale şi judeţene.

După alocuţiunile oficialităţilor prezente,  Părintele Mitropolit Teofan a adresat un scurt cuvânt de binecuvântare.

„Dumnezeu să răsplătească cu viaţă frumoasă în această lume, cu binecuvântarea adresată lucrătorilor, tuturor celor care ajută şi, în mod special, binecuvântarea Cerului să coboare peste dumneavoastră, cei care sunteţi aici, găzduiţi şi îngrijiţi aşa cum se cuvine. Binecuvântarea Domnului peste noi toţi şi peste toată lumea!”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După oficierea slujbei de sfinţire, Mitropolitul Teofan i-a vizitat pe vârstnicii din Centrul medical cărora le-a oferit iconiţe şi cărţi de rugăciune, informează Doxologia.

Sursă: basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button