Marşul pentru Viaţă

Luna pentru viață la Rîșcani, Rep. Moldova

de Redacția Stiripentruviata.ro

Parohia Rîșcani din Republica Moldova a marcat sfârșitul Lunii pentru viață cu un omagiu simbolic adus vieții și celor care dau viață – mamelor. Membrii comunității parohiale au ieșit în curtea bisericii pentru a transmite mesajul că Rîșcani este pro-viață!

În localitate a mai avut loc, în martie, și campania „Un mărțișor pentru viață”, inițiată de Muzeul De Istorie și Etnografie din Rîșcani și cu sprijinul Asociației Moldova pentru viață.

S-a dorit, astfel, sensibilizarea societății cu privire la nevoia de a sprijini mamele în criză de sarcină, de a sprijini viața și a conștientiza că fiecare copil este unic din prima secundă a existenței sale, adică încă de la concepție.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button