Marşul pentru Viaţă

Luna pentru viață 2020: La un liceu din Oradea, cadrele didactice vor ca mărțișoarele care le-ar fi oferite să fie transformate în donații pentru copiii fără familie

de Redacția Stiripentruviata.ro

Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea i-a invitat pe copiii și părinții care vor să le ofere mărțișoare cadrelor didactice să înlocuiască aceste mici atenții cu donații pentru copiii instituționalizați.

Ei vor să marcheze astfel Luna pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.

Anunțul profesorilor menționează: „Vă propunem o acțiune de suflet, un altfel de mărțișor, un Mărțișor pentru o lume mai bună, pentru o cauză nobilă, sprijinirea unor copii instituționalizați, fără familie, care ar urma să beneficieze de un cămin în casele de tip familial construite prin proiectul Aripi de înger al Asociației Filantropia Oradea”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
  • Astfel, în săptămâna 2-6 martie, în clasă va fi pusă o urnă pentru donațiile copiilor, acesta fiind considerat mărțișorul lor „pentru viață”.
  • O altă acțiune din Luna pentru viață 2020 a liceului din Oradea va fi oferirea de mărțișoare confecționate de elevi doamnelor din trafic.

Mărțișoarele vor fi oferite de elevi printr-un parteneriat cu Poliția Rutieră Bihor și vor fi însoțite de mesaje pro-viață.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Lăudabilă inițiativă dorim din suflet să aibă reușită această acțiune. Mult succes vă dorim în acest demers. Doamne ajută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button