Marşul pentru Viaţă

Luna pentru Viață 2018 la București. Evenimentul „Copiii merg la Parlament” pentru prima dată în România, organizat de Studenți pentru viață

„Babies go to Congress” se desfășoară de ani de zile în Statele Unite. Mame care au trecut prin criza de sarcină și sunt fericite că au ales viața copiilor lor, merg în Congresul SUA, sunt felicitate și sunt prezentate ca modele către congresmeni.

Și… după doi ani de când ne-a venit ideea să inventăm și noi apa caldă… astăzi a avut loc prima ediție românească a evenimentului: „Copiii merg la Parlament 2018”!

Trei femei fericite că în criza de sarcină au ales viața copiilor lor au fost felicitate și încurajate de deputatul Daniel Gheorghe, gazda evenimentului, pentru minunile pe care le-au adus pe lume.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Adelina Duduială are 24 de ani și locuiește în Brașov. Când avea 21 de ani, în 2015, a devenit campioană mondială la lupte pe nisip. Dar mai înainte, la 16 ani … a rămas însărcinată în mod neașteptat, iar familia nu i-a fost alături (ca să folosim un termen blând pentru dat afară din casă). Și-a continuat școala, sportul și a reușit să ajungă departe. Mărturia ei ex-tra-or-di-na-ră va fi postată mâine!

Andreea Cosmina Hodinescu are 22 de ani. Este din Rădăuți și are doi copii. La 18 ani a rămas însărcinată. A vrut să facă avort din cauza lipsei de sprijin, dar a găsit medici care au încurajat-o să se mai gândească. Robert, unul dintre copii, a fost vedeta evenimentului zâmbind în toate pozele. Parcă zicea: „Era să nu mă nasc, dar am ajuns la Parlament! Mulțumesc, mami! Pentru toate mămicile: să fiți curajoase ca mami!”

Cerasela Soficiu are 27 de ani și este din Iași. A depășit o criză de sarcină și este fericită că a ales viața copilului. Cum s-a întâmplat? Cum se întâmplă toate minunile! Sora ei a primit un flyer despre Centrul de consiliere „Praesidio” al ProVita Iași. Știind de frământările surorii, i-a dat flyer-ul și i-a spus: „Poate e un semn că trebuie să păstrezi acest copil”. Atât a fost suficient să facă un om pentru ea și copilul ei. Restul a mers ca pe roate. A mers la Praedisio, a fost sprijinită și acum este fericită că a ales viața copilului ei!

Viața bate filmul, da!

Și cum să nu le ofere Domnul Daniel Gheorghe flori acestor trei curajoase mămici ! Au ales viața, au ales să vorbească despre asta și au ales să vină în Parlament!

E drept, și micuții lor îngerași le sunt recunoscători. De exemplu acum le-au făcut rost de invitații la Palatul Parlamentului…

Asta a fost „Copiii merg la Parlament 2018”: Bucurie pentru viață, recunoștință pentru femeile care au depășit o criză de sarcină.

Ne vedem la anul cu „Copiii merg la Parlament 2019”! Cât mai mulți!

Sursa: Studenți pentru viață

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button