Marşul pentru Viaţă

Luna pentru Viață 2018 la Alba Iulia: Arhiepiscopul Irineu, mai mulți preoți din județul Alba și primarul și viceprimarul municipiului Sebeș vor dona sânge

Arhiepiscopul ortodox de Alba Iulia, Irineu, şi mai mulţi preoţi vor dona sânge în cadrul evenimentelor şi acţiunilor organizate în „Luna pentru viaţă” (1 – 31 martie), pentru a veni astfel în ajutorul celor aflaţi „în diferite neputinţe trupeşti” sau care au nevoie de intervenţii chirurgicale, potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES.

„Având în vedere nevoia acută de sânge în unităţile medicale din judeţul nostru şi din întreaga ţară, Eparhia Alba Iuliei a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba şi îi îndeamnă stăruitor pe creştini să doneze sânge la centrele care le sunt apropiate. Prima acţiune din cadrul programului va avea loc marţi, 20 martie, începând cu ora 9,30, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba, aflat în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, unde Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu şi un grup mare de preoţi vor dona sânge pentru a veni în ajutorul celor aflaţi în diferite neputinţe trupeşti sau au nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a se putea bucura pe mai departe de marele dar al vieţii, oferit de Dumnezeu”, se arată în comunicatul citat.

Campania de donare de sânge „Susţine Viaţa, donează Sânge”, iniţiată cu implicarea Arhiepiscopului Irineu, se derulează în cadrul evenimentelor şi acţiunilor pro-viaţă, organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în „Luna pentru viaţă” (1-31 martie 2018), precizează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei.

Şi primarul şi viceprimarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor şi Adrian Bogdan, au anunţat că vor dona, miercuri, sânge, la spitalul din localitate.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan şi o serie de voluntari din administraţia publică locală şi din serviciile subordonate vor fi donatori de sânge. (…). Municipalitatea invită cât mai mulţi voluntari să se alăture acestui nobil demers care salvează vieţi”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sebeş.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button