Marxism culturalreligie

Liderul baptist al Timișoarei îl apară pe Mitropolitul ortodox Ioan, acuzat de antiecumenism și atitudine pro-familie

Pastorul Samy Tuțac, Președintele Comunității Baptiste din Timișoara, îl susține pe IPS Ioan, Mitropolitul Banatului, în fața unui atac la persoana ierarhului pentru motivul de a fi susținut inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției. Pastorul Samy Tuțac a scris pe Facebook:


Sunt alături de Mitropolitul Banatului și-l susțin în rugăciune…

Am luat cunoștință cu profundă îngrijorare de atacurile profesorului Vasile Popovici la adresa fratelui Ioan Selejan, Mitropolit al Banatului. Nu am văzut o nebunie mai mare decât să acuzi Biserica că își apără și susține mărturisirea de credință și valorile biblice cu privire la familie. În calitate de pastor baptist și președinte al Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara, îmi exprim solidaritarea și susținerea fața de fratele Ioan și mă rog ca Dumnezeu să-i dea putere să-și ducă mai departe slujirea la care a fost chemat.

Citește și IPS Ioan, răspuns la scrisoarea prof. Vasile Popovici: „Familia creștină a fost și este un proiect de țară pentru mine și pentru Biserica din care fac parte”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button