criza de sarcină

La a patra ecografie, medicul era vizibil deranjat că nu vreau să avortez, deși era al șaselea copil / Mărturii despre criza de sarcină #72

În săptămâna a 22-a de sarcină, am făcut prima ecografie, în urma căreia mi s-a spus că pruncului meu îi lipsesc două membre, o mână și un picior, plus că sigur mai sunt și alte anomalii.

Am repetat investigatiile, iar rezultatul era acelasi…„Ii lipsesc doua membre si nu e nicio problema, poti avorta.”

Infioratoare propunere. Asta e, e copilul meu, il voi primi cum e. Daca l-as naste sanatos si ulterior ar ramane fara membre, l-as ucide?! Nuuuuuuu!!!

Eram indurerata si furioasa, aveam destule necazuri, de ce si asta?! Au fost cateva zile grele, am vrut sa merg la Bucuresti pentru alta investigatie, mi-l imaginam pe prunc, incercam sa aflu cum sa il ajut cu handicapul lui… 1001 de ganduri, insa, ca prin minune, m-am linistit: „Daca ii lipsesc aceste doua membre pruncului meu, nu se poate face nimic”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Au fost cateva persoane,care au stiut si sigur s-au rugat pentru noi. Am revenit la o alta ecografie si la fel, ii lipseau membrele.

Nu stiu,dar eram linistita, stiam ca pruncul e bine. La a patra eco, facuta de alt medic, care deja era vizibil deranjat ca nu am de gand sa avortez, mai ales ca era al saselea prunc, dupa mult timp de investigat, timp in care am invocat Sfintii ocrotitori ai nostri, ca prin minune, au aparut membrele. Medicul meu era bucuros.

Am avut si ulei sfintit daruit de prietena mea, Ioana, de la Sfintii Rafail, Irina si Nicolae. Cu acest ulei mi-am dat pe burtica in care crestea Sava, nascut la termen si perfect sanatos.

Slava lui Dumnezeu pentru toate!

Mihaela, Galați
Sursa: FemeiFericite.com

Citește mai multe mărturii despre criza de sarcină

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com Mărturiile se vor publica la FemeiFericite.com sau AvorturiRegretate.ro Numele și datele personale nu vor fi făcute publice decât la cerere.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button