valorile familiei

Ivona Botan despre Ioana Picoș și Cătălin Ivan

Regizoarea pro-viață Ivona Boitan a scris pe Facebook:

„Am cunoscut-o pe Ioana într-o conjunctură de lucru. Ne-am văzut zilnic timp de o lună, am muncit pe brânci doar ca să scoatem piesa ”În loc de discurs”, piesă pe care noi am declarat-o ”în regim de voluntariat” adică pro bono, fără bani, no cash. Mă înțelegeți. Femeia are doi gemeni de un an și puțin acasă și și-a făcut timp pentru acest proiect, asta înseamnă că atunci când se implică în ceva o face până la capăt. Și nu din rațiuni materiale, ci din credință. Când muncești cu un om ajungi să-l cunoști și în regim de oboseală, adică exact așa cum e, fără minunatele paglicuțe sociale. Și Ioana e foarte bine așa cum e.

Știu că mulți dintre voi aveți încredere în Ioana dar nu creditați partidul și mai ales pe Cătălin Ivan. Aici am să vă spun așa. Politica nu se face cu sfinți, vreți sfinți, la biserică cu voi. Oamenii vin în politică cu un trecut, poate nu cel mai roz, dar au dreptul să se replieze, au dreptul să-și dea seama de o cale greșită sau poate și mai și, au dreptul să constate că ceea ce li s-a servit când au intrat în partid nu a fost exact la fel cu ceea ce era de fapt. (mai periculoiși decât politicienii care au un trecut sunt cei despre care nu ai habar de unde au apărut). Nu cred că lui Ivan îi lipsește nimbul dar cred că aici fiecare dintre noi mai are de lucrat o leacă. Prodemo și Cătălin Ivan au ieșit la înantare și au spus că susțin valorile tradiționale, familia, toate acele lucruri pentru care s-a ieșit la referendum.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button