sfaturi pentru părinţi

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Suceava: „Tu știi ce face și pe unde mai este copilul tău?”

Foto: Informatiata.ro

Informatia Ta de Suceava, 2 noiembrie 2017 – Miercuri, 1 noiembrie 2017, cinci tineri au murit într-un accident de mașină la Ilișești, în județul Suceava. Cu această ocazie, Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, a postat un mesaj tulburător și un apel către părinți să stea mai aproape de copiii lor adolescenți:

Suceava este azi în doliu. 5 tineri cu vârste cuprinse intre 16 si 26 de ani (dintre care 3 minori) au plecat astăzi dintre noi în urma unui tragic accident rutier.

Am fost acolo oripilat de imaginile de coșmar alături de peste 20 de colegi, polițiști și pompieri. Cel mai greu a fost să dăm veștile tragice familiilor acestor copii.

Din păcate, șocul a fost cu atât mai mare pentru rude și părinți în condițiile în care aceștia nu aveau nicio informație despre activitățile celor dispăruți prematur în această dimineață. De mâine vom căuta vinovați, ne vom întreba ce fac autoritățile, daca e cineva răspunzător pentru aceste tragedii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Până atunci, hai să ne adunăm la o masă de familie să mai discutam despre bucurii și supărări, să vedem ce mai fac copiii noștri, daca au probleme care vor sa ni le împărtășească. Să nu ne bucurăm că ai noștri copii sunt în camera lor și se joacă pe telefon sau tableta.

Să îi chemăm alături de noi și să discutam cu ei, să îi facem mândri că sunt membri ai familiei și să îi responsabilizăm. Să ne interesăm unde și cu cine merg, ce fac, pentru că îi iubim prea mult ca să regretăm ulterior!


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button