Marxism cultural

Între timp în Germania: Conservatorii sunt etichetați ca „fasciști”, iar „antifasciștii” se poartă ca neonaziștii

de Paul Bașotă, Facebook

Între timp în Germania:

Un participant la demonstrația “Merkel muss weg” – Hamburg a fost bătut de către Antifa și dus în comă la spital.

Organizatorul unei demonstrații “Merkel muss weg” din Kiel a fost “demascat” ca “nazist” de către Antifa la locul său de muncă. Antifa au cerut angajatorului să-l concedieze. În Kiel nu a mai fost organizată nici o demonstrație.

Unei politiciene AfD, membră în Landtag-ul Saxoniei i-a fost vandalizată casa, atac revendicat apoi de către Antifa, care au promis că nu e decât începutul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Postbank a închis fără explicații contul think-tank-ului de dreapta Institut für Staatspolitik, condus de către Götz Kubitsheck. Trei cereri de deschidere de cont făcute la alte bănci au fost respinse imediat.

WELT și ZEIT au anchetat colaboratorii angajați de către membrii AfD din Bundestag, inclusiv ce scriu ei pe mediile sociale și la ce dau like, încercând să găsească legături cu scena extremistă de dreapta / neo-nazistă.

Un episod al serialului polițist “Tatort” este despre niște germani neo-naziști care asasinează niște libieni cumsecade. Prin coincidență, pe șeful acestor neo-naziști îl cheamă Gauland.

Citește și Noul discurs al urii se transformă în violență reală – ce pățesc conservatorii germani

Citește și Reacții de la cititori legate de acțiunile de terorism cultural ale extremei stângi din SUA: dărâmarea statuii lui Columb, sub pretextul că simbolizează invazia capitalismului

Citește și VIDEO ȘOCANT. Cât de toleranți sunt cei care se pretind astfel: Paris, 2016. Susținătorii „căsătoriei” homosexuale bat în stradă un susținător al familiei naturale, în fața soției și copiilor lui

Citește și VIDEO ȘOCANT: Homosexualii din Seattle, SUA, bat un predicator stradal creștin


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button