Marxism cultural

Între cei care îndeamnă la boicotarea referendumul se numără „Societatea păgână”!

de Mirela Florescu, Stiripentruviata.ro

În timp ce toate cultele creștine din România îndeamnă credincioșii să participe la referendumul pentru precizarea definirii căsătoriei, o singură organizație religioasă îndeamnă la boicot: Societatea Păgână.

Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului Cetățenesc de Inițiativă pentru Revizuirea Constituției, a postat pe Facebook (foto sus) dovada că, îl cităm:

„Societatea păgână” stă de veghe la hotare!

Pe pagina de Facebook a acestei organizații în curs de înființare (actul constitutiv a fost semnat în a doua jumătate a lunii septembrie 2018), se precizează:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Societatea Păgână anunță începerea oficială a campaniei sale împotriva referendumului urii și manipulării intitulată „Pe 6 și 7 octombrie #StămAcasă”. Vă invităm pe toți cei care doriți să vă implicați să printați afișele și fluturașii noștri și să-i distribuiți în localitățile dumneavoastră de domiciliu. De asemenea, v-am fi recunoscători celor care veți da share acestei postări.

Zeii să vă binecuvânteze și să vă apere de forțele urii și intoleranței!

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button