avort

INDIA. Victimă a violurilor repetate vine la poliție cu o sacoșă în care are fătul avortat cu forța

India.com informează că, pe 6 aprilie 2018, o femeie din statul indian Madhya Pradesh a intrat într-o secție de poliție cu o sacoșă în care avea un făt despre care spunea că era rezultatul violurilor repetate și fusese forțată să-l avorteze.

Poliția investighează, iar presa susține că victima ar fi de fapt o fată de 16 ani care, aflată în drum spre spital cu mama ei, a fost răpită și dusă cu forța la o clinică de avort. Victima a spus că medicul, după avort, i-a pus copilul în sacoșă și a îndemnat-o să îl arunce la gunoi.

Anul acesta au mai fost știri despre cazuri de avort forțat în India. O tânără a fost violată repetat chiar de profesorul ei și apoi forțată să facă avort. Abuzul sexual însoțit de avorturi forțate a devenit criză națională în India. În 2015 s-au înregistrat numai în mod oficial aproximativ 20.000 de cazuri de atac sexual, cifre oficiale relatate de agenția de presă AFP. Iar infracțiunile cărora le cad victimă minorii au crescut cu 500% în ultimii 10 ani, peste jumătate din cazuri fiind cazuri de abuz sexual, informează India.com.

Surse:
http://www.india.com/news/india/madhya-pradesh-20-year-old-rape-victim-enters-police-station-with-her-foetus-in-bag-alleges-forced-abortion-by-accused-2985632/

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Teacher Raped His Student, Then He and His Wife Gave Her Abortion Pills to Kill the Baby


http://www.india.com/news/india/sexual-crimes-against-minors-in-india-up-500-per-cent-more-than-half-recorded-in-these-5-states-cry-3009973/

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button