avortmiracolul vieţii

Acum 17 ani am supraviețuit unui avort. Nu ar fi trebuit să fiu azi aici, dar Dumnezeu a avut un alt plan

lauren
LifeNews.com, 15 februarie 2015

Iată povestea lui Lauren:

„Am 17 ani și niciodată nu am fost mai recunoscătoare pentru viață. mea Sunt o supraviețuitoare!

Când mama mea biologică a fost însărcinată cu mine, și-a dat seama că nu va putea  să aibă
grijă de cel de-al șaselea copil. Era singură, logodnicul o părăsise după ce aflase că este însărcinată. Nu avea nici bani și nici casă. A considerat că avortul era singura opțiune.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

A fugit la sora ei cu care a încercat să vorbească despre avort, dar cu tot ce se întâmpla în viața ei, ea a considerat că un avort este ceea ce trebuia să se întâmple..

Nu ar fi trebuit să supraviețuiesc unui avort provocat prin infuzie salină, dar am supraviețuit. Dumnezeu a fost cu mine de la bun început! Dragostea Lui este atât de puternică și planul Său este cu mult mai mare decât ne-am putea vreodată imagina.

După ce a auzit că avortul a eșuat, mama biologică a continuat sarcina și în cele din urmă m-a plasat spre adopție. Am fost planificată să fiu adoptată imediat după naștere, dar din cauza încercării avortului și nașterii premature, la 32 săptămâni (cântărind  1900 grame), am fost îngrijită la unitatea de terapie intensivă neonatala înainte de a merge acasă cu părinții mei.

În timpul creșterii am avut hipoglicemie, ADD, dislexie și leșin. Am avut o creștere lentă și nu m-am dezvoltat ca alți copii de vârsta mea.

Primul miracol de care îmi pot aminti că s-a întâmplat în viața mea, în afară de eșuarea avortului, bineînțeles, a avut loc într-o zi în grupul de tineri din biserica mea. Mergeam în jurul sălii de lectură citind capitole din Biblie și mereu obișnuiam să  îi cer pastorului pentru tineri să mă sară din cauza modului prost în care citeam. Din acest punct de vedere am fost ca un boboc la liceu și niciodată nu am citit cu voce tare pentru alte persoane. Chiar gândul de a citi cu voce tare părea imposibil. Dar, într-o zi, în timp ce mergeam în jurul sălii, pastorul m-a încurajat să dau cititului o șansă. Am citit aceste versete ca o campioană! A fost puterea lui Dumnezeu, M-a vindecat în totalitate.

Am citit toate versetele fără nici o bâlbâială și nici o problemă! A fost cu totul uimitor și nu am putut să cred ce s-a întâmplat. Acestea au fost primele cuvinte citite vreodată cu voce tare și nu puteam fi mai fericită.

Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare minune precum și pentru obstacolele care a fost puse în viața mea. A fost planul lui Dumnezeu în tot acest timp. Încă mai am un drum lung înainte, dar pot face orice acum, sunt în totalitate și complet de neoprit, știind că Dumnezeu este întotdeauna lana mine.

Chiar dacă m-am simțit abandonată de familia mea biologică, țin legătura cu mama mea biologică și cu unii din frații mei.”

Traducere: Corina Manuc

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button