Marşul pentru Viaţă

Începe Luna pentru Viață 2018! Pe 8 martie, la Maternitatea Giulești din București, voluntarii asociației Studenți pentru Viață le vor oferi flori mămicilor

Pe 8 martie 2018, asociația Studenți pentru Viață, care organizează Marșul pentru Viață de la București, cheamă membrii și voluntarii în acțiunea devenită deja tradiție de oferire de flori pentru mămicile de la maternitate.

Acțiunea face parte din Luna pentru Viață 2018, o serie de evenimente de conștientizare pro-femeie și pro-viață care vor culmina cu Marșul pentru Viață 2018, organizat pe data de 24 martie 2018.

Tot în Luna pentru Viață 2018, pe 17 martie, are loc la București Crosul pentru Viață, eveniment de strângere de fonduri pentru femeile în criză de sarcină și de conștientizare cu privire la realitatea fenomenului crizei de sarcină.

Pe pagina de Facebook a evenimentului, studenții pro-viață au scris:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ce fumos este să primești, dar cât de minunat este și să dăruiești!
Pe 8 martie te așteptăm alături de noi să dăruim o floare și un zâmbet mămicilor de la Maternitatea Giulești. Întâlnirea va fi la ora 17:45 în fața intrării principale (dinspre strada Boișoara)

Ne implicăm în această activitate deoarece considerăm că recunoștința trebuie exprimată atât la nivel personal, cât și la nivelul comunității, adică nu doar către mama noastră, ci și către mamele prietenilor noștri și către toate mamele.

Prin aceasta nu excludem exprimarea prețuirii noastre pentru toate femeile, în mod egal și unic pentru fiecare, indiferent dacă este mamă, va fi mamă sau nu va fi niciodată mamă, ci dorim să mângâiem duios pe cele care duc povara – nu doar bucuria – maternității.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button