Uncategorized

În 2100, Nigeria va fi pe locul doi în lume după India ca număr de locuitori: 6 din 10 nigerieni au sub 24 de ani

de Redacția Stiripentruviata.ro

Datorită Nigeriei, în anul 2100, Africa Sub-Sahariană va deveni singura regiune din lume a cărei populație va înregistra o creștere. În acel an se estimează că Nigeria va depăși în număr de locuitori țări precum China și SUA.

Pe locul întâi se estimează că va fi India, deoarece politica copilului unic impusă de Partidul Comunist Chinez are rezultate dezastruoase și în 2027 India o va devansa, trecând pe locul întâi în lume ca număr de locuitori.

În prezent, Nigeria se află pe locul șapte în lume ca număr de locuitori, dar va avansa rapid în termeni de populație, deoarece 60% din nigerieni au sub 24 de ani.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button