sarcină

Grijă pentru studentele care au copii: o profesoară a ținut în brațe copilul unei studente în timpul cursului

O studentă de la Universitatea din Carolina de Sud, care are un copil, trebuia să participe la o prezentare a unei profesoare. Nu a reușit să găsească babysitter care să stea cu copilul în perioada respectivă, dar nici nu dorea să lipsească de la curs. Până la urmă, i-a explicat profesoarei situația și a întrebat-o cum să facă. Profesoara i-a spus să vină cu copilul la curs.

Iar la curs profesoara a ținut ea copilul în brațe, pentru ca studenta să poată să se concentreze pe prezentare și  să ia notițe.

Pe pagina Colegiului au fost postate fotografii și un mesaj de apreciere. Președintele Colegiului a spus că profesoara „exprimă dedicarea cu care facultățile și profesorii din cadrul Colegiului Columbia se implică în pregătirea studenților și sunt preocupați de succesul lor”.

O colegă a studentei a postat pe Twitter o imagine adorabilă în care profesoara sărută copilul pe cap.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Unul dintre motivele pentru avort este acela că nu poți fi în același timp însărcinată și studentă sau să crești copilul și să te afli la începutul carierei ori implicată într-un proiect important. De fapt, cu o mână de ajutor se poate.

Bine ar fi ca universitățile și companiile să ofere sprijin instituțional pentru studentele și angajatele însărcinate sau care cresc copii! Dar, chiar dacă acesta lipsește ori este insuficient, cei din jur pot suplini și pot ajuta în mod real și eficient colega însărcinată sau care crește copii.

Sursă: Live Action


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button