valorile familiei

Bacșișul de Crăciun: O familie strânge pe Facebook 2.400 de dolari pentru o mamă singură cu trei joburi și doi copii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Deși a fost un an greu, oamenii simt în continuare nevoia să facă gesturi frumoase, mai ales în prag de Crăciun.

Soții Michael și Kelly Wolsten, un cuplu căsătorit și cu trei copii din statul american Idaho, și-au mobilizat prietenii de pe Facebook, care au donat un bacșiș impresionant pentru o chelneriță de la un restaurant local.

Cei doi soți au ieșit să mănânce în oraș și au intrat în vorbă cu chelnerița care i-a servit la restaurantul asiatic Pho Le 1 din localitatea Coeur d’Alene.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Au aflat că era mamă singură și avea trei servicii pentru a-și putea crește cei doi copii în vârstă de patru și cinci ani.

Impresionat de motivația și energia ei, Michael a scris pe Facebook în timpul cinei:

„Noi îi vom oferi o binecuvântare de neuitat. Dacă vreți să vă alăturați și să contribuiți la bacșiul serii, lăsați aici un mesaj și ne socotim mai târziu. Abia aștept să văd cu cât o putem ajuta!”

Peste 100 de persoane au comentat la postare că participă, spunând cu cât vor să contribuie fiecare. Sumele oferite au variat între 10 și 40 de dolari.

Suma strânsă până la finalul serii a fost de 2.400 de dolari, pe care soții Wolsten i-au transferat femeii la sfârșitul cinei.

„Am apelat la prietenii noștri de pe Facebook, le-am spus povestea ta și aceștia au donat pentru bacșișul serii. S-au strâns 2.400 de dolari”, i-a spus Kelly chelneriței.

„Vorbiți serios? Minunat!”, a spus femeia cu ochii în lacrimi. Ea a râs apoi și a spus că nu este „plângăcioasă”.

„Crăciun fericit!”, i-a urat Kelly și a îmbrățișat-o.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button