Uncategorized

Galați: Jandarmeria Română a întâmpinat refugiatele din Ucraina cu flori de 1 Martie

de Redacția Stiripentruviata.ro

Jandarmii prezenți marți, 1 martie 2022, la punctul vamal Galați le-au oferit refugiatelor din Ucraina flori de 1 Martie.

„O primăvară plină de speranță! Acesta a fost mesajul transmis de polițiștii de frontieră și jandarmii gălățeni cetățenilor din Ucraina care, în această dimineață, au intrat în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Galați – rutier”, au transmis pe Facebook reprezentanții instituției.

„Am văzut și trăit astăzi momente pline de emoție, mulțumiri ale ucrainenilor pentru gesturile pline de umanitate arătate de români și lacrimile speranței, că totul va fi bine”, continuă relatarea jandarmilor gălățeni.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„O doamnă ne-a spus că va avea grijă de aceste flori, ca ele să îi aducă aminte de modul cum a fost primită la începutul primăverii în România, iar o tânără mămică ne-a spus: These are the flowers of hope! (Acestea sunt florile speranței!)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button