Uncategorized

Bine ați venit pe noul site Stiripentruviata.ro!

Dragi cititori,

Anul trecut,

site-ul Stiripentruviata.ro a avut aproape 280.000 de vizitatori, cu o medie de aproximativ 20.000 de vizitatori pe lună, din care 5% sunt români din diaspora. Numai anul trecut am publicat 1.162 de articole din cele peste 3.600 de articole care au apărut pe site din 2012.

Aceasta denotă o creștere a interesului dumneavoastră pentru problematica abordată, dar și al efortului nostru de a veni în întâmpinarea unei nevoi reale de dezbatere din societate.

Am schimbat

modul de prezentare al site-ului Stiripentruviata.ro. Scopul nostru este să aducem cât mai multă informație de calitate pe problematici morale aflate în dezbatere în societatea contemporană. De aceea avem multe traduceri, pentru că în România și Republica Moldova se scrie mult mai puțin despre această problematică decât în Occident, în special în SUA, pe aceste teme.

Informația de calitate are însă nevoie de o prezentare de calitate. Cu acest gând am realizat această nouă interfață grafică. Sperăm ca ea să faciliteze citirea, căutarea, distribuirea știrilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Noul logo:

Explicația soluției grafice pentru noul logo o găsiți aici.

Dacă apreciați eforturile noastre, puteţi dona aici:

Asociaţia ProValori Media:

RO18 RZBR 0000 0600 1647 3191 – RON
RO85 RZBR 0000 0600 1647 3246 – EUR

P.S.

Ultima noastră campanie de finanțare, din decembrie 2017, a strâns… 0 (zero) lei. Așadar, suntem nevoiți să ne bazăm în continuare pe voluntariat, pentru că nu putem să angajăm un redactor plătit.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button