avort

Gabriele Kuby, sociolog german, despre avort: „E o povară grea asupra țărilor noastre. Românii încă mai cred în valorile creștine tradiționale, dar apare dificultatea de a acționa în conformitate cu ele”

2928f71a4c184e96c0096e12eaea4adb

Prezentă în România pentru o serie de conferințe despre revoluția sexuală și ideologia gender, sociologul german Gabriele Kuby a declarat pe 7 noiembrie 2016 la Cluj:

România se află într-o situație specială: oamenii încă mai cred aici în valorile creștine tradiționale, dar apare dificultatea de a acționa în conformitate cu ele. Și este o  mare și teribilă tragedie că România este pe locul doi în lume în ceea ce privește numărul avorturilor. Avortul este un adevărat flagel la nivelul planetei, dar în societățile pe care eu le cunosc se face o propagandă care le spune femeilor: „Aveți libertatea de a alege”.

La voi e puțin diferit, aici toată lumea pare să știe că este o crimă. Și totuși se întâmplă. Este o povară foarte grea asupra țărilor noastre. Am ajuns aici chiar după încheierea campaniei „40 de zile pentru viață”, în care tineri și familii tinere au postit și s-au jertfit ieșind în stradă pentru a lupta pentru viață prin rugăciune.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

Urmărește VIDEO de la conferința susținută de Gabriele Kuby la Cluj în data de 7 noiembrie 2016

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button