adopţie

Gabriela Firea: „Să smulgi cu autoritățile statului un copil de 8 ani de lângă persoana care o crește de la 1 an este crimă! Acest copil trebuia întrebat!”

Impresionată de cazul Sorinei, răpită de acasă cu mascații pentru a fi dată spre adopție împotriva voinței ei, Gabriela Firea, Primarul Capitalei, a scris pe Facebook:

„O stire care ar trebui sa dea fiori oricarui om, nu doar parinte!
Sa smulgi cu autoritatile statului un copil de 8 ani de langa persoana care o creste de la 1 an este crima!

Singura veste buna din aceasta stire este ca doua familii vor sa aiba grija de un copil orfan sau abandonat. Una din Romania, alta din SUA! Dar cu ce pret? Cu riscul de a traumatiza acest copil disputat pentru toata existenta sa!

Cred ca se puteau gasi alte solutii! Legale dar umane! Cred ca acest copil trebuia intrebat! Nici fiului meu de 4 ani nu-i mai pot impune ceva cu forta – nu ca as incerca -, daramite unui copil de 8 ani? Si pe un subiect atat de sensibil cum

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Este mama.. familia…iubire…

Cruzime! Dezumanizare! Tristete! Atat mai pot spune! Cum am ajuns aici? Avem oglinda evolutiei noastre sociale in aproape 30 de ani
post-revolutionari…”

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți le găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button