opinii

Gabriel Popa: „În ziua de azi, doar clovnii mai au voie să spună adevărul”

de Gabriel Popa, Facebook

În ziua de astăzi, numai clovnii mai au voie să spună adevărul. Cât or mai fi lăsați și ei…

Gazda ceremoniei de acordare a Globurilor de Aur, comicul și actorul britanic Ricky Gervais, a criticat dur, duminică noapte, ipocrizia din lumea filmului și a industriei de televiziune, atacându-i pe actorii care se prezintă în mod nejustificat drept luptători pentru justiție socială.

„«Nu ești în poziția să dai lecții oamenilor despre nimic. Nu știi nimic despre lumea reală. Cei mai mulți dintre voi au petrecut mai puțin timp în școală decât Greta Thunberg»”, a spus Ricky Gervais.

Actorul britanic a vorbit și despre competiția platformelor de streaming. «Apple, Amazon, Disney. Dacă ISIS ar înființa un serviciu de streaming, v-ați suna agenții, nu-i așa?», le-a spus el actorilor și regizorilor din public.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

El nu a evitat nici un alt subiect sensibil, cel al omului de afaceri Jeffrey Epstein, care s-ar fi sinucis anul trecut în celula sa. Gervais a spus despre personajul principal din serialul «Afterlife», jucat de el, că este clar că nu s-a sinucis, la fel ca Jeffrey Epstein. Când publicul i-a răspuns la remarcă cu un murmur colectiv, Gervais nu le-a rămas dator: «Tăceți din gură, știu că era prietenul vostru».”

Citește mai multe opinii de Gabriel Popa


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button