valorile familiei

FOTO, VIDEO. România înregistrează un record mondial cu 30.000 de suporteri copii la meciul Naționalei de fotbal

Ca urmare a scandărilor fanilor de la meciurile cu Spania și Malta, României nu i s-a mai permis să joace cu spectatori în tribune la partidele cu Norvegia și Suedia.

De aceea, la meciul România-Norvegia, Federația Română de Fotbal a profitat de propunerea UEFA și a invitat aproximativ 30.000 de copii pe Arena Națională.

Presa străină scrie că este un record mondial. Prima dată când s-a întâmplat așa ceva a fost la un meci din Europa League, între Partizan Belgrad și AZ Alkmaar. Atunci au fost pe stadion 20.000 de persoane, scrie revista sportivă de limbă spaniolă Marca. Iar Onefootball a remarcat „atmosfera specială” creată de copii. Doar norvegienii au fost nemulțumiți de „nivelul de zgomot” al acestora.

La încălzire, jucătorii români au adus un banner pe care era scris: ,,Pentru dragostea voastră curată, / Nu ne vom opri din luptă niciodată”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Momentul în care copiii au cântat imnul național „Deșteaptă-te, române” i-a impresionat vizibil pe tricolori.

A fost o ocazie surprinzătoare pentru ca România să înțeleagă ce forță formidabilă sunt copiii ei.

Cătălin Ivan, candidat la Prezidențiale, despre copiii de pe Arena Națională: „Semnalul trezirii unui popor anesteziat”

VIDEO

https://youtu.be/qAqdcxn3uv8

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button