valorile familiei

Cătălin Ivan, candidat la Prezidențiale, despre copiii de pe Arena Națională: „Semnalul trezirii unui popor anesteziat”

„Nu am bătut Norvegia aseară, deși am fost aproape, dar România a obținut o victorie imensă. Conjuncturală, este adevărat. Imposibil de repetat. Totuși, o imensă gură de oxigen pentru cei care mai cred în identitatea națională, care se mai mândresc cu istoria, cultura și tradițiile acestui popor, care mai cred că avem un viitor”, a notat ieșeanul Cătălin Ivan pe contul personal de Facebook în legătură cu momentul intonării imnului de stat al României de 30.000 de copii pe Arena Națională.

„Treizeci de mii de copii cântând imnul nu-i doar un record mondial, este mai mult decât atât. Este semnalul trezirii unui popor anesteziat”, a adăugat el.

„Pentru copii a fost o experiență de neuitat. Pentru părinții și bunicii care s-au uitat la meci, a fost cel mai puternic semnal că încă se mai poate. Recomand acest clip tuturor părinților și bunicilor români, oriunde s-ar afla ei. Apoi vom avea timp să discutăm și despre viitorul nostru ca popor și cum de am ajuns să fim, cu acte în regulă, pe cale de dispariție”, mai notează Cătălin Ivan, care candidează la Alegerile Prezidențiale din partea partidului Alternativa pentru Demnitate Naţională.

El îşi propune să se folosească de această candidatură pentru a pregăti terenul în vederea algerilor din 2024, dar și pentru a aduce până atunci pe agenda publică teme importante ignorate în prezent, cum ar fi distrugerea industriei românești, prioritățile României ca membru UE și depopularea țării.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În primăvara aceasta, Cătălin Ivan a fost singurul europarlamentar care a organizat la Parlamentului European o dezbatere despre criza de sarcină și soluții de sprijinire a femeilor însărcinate în situații de vulnerabilitate.

FOTO, VIDEO. România înregistrează un record mondial cu 30.000 de suporteri copii la meciul Naționalei de fotbal


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button