criza de sarcină

FOTO, VIDEO. Campanie Studenți pentru viață: „Schimbă o poveste: Oferă ajutor, sărbătorește un copil de 1 iunie!”

Asociația Studenți pentru viață, singura organizație studențească pro-viață din România, a început o campanie de ajutorare a mamelor singure. De Ziua Copilului, studenții pro-viață invită românii să-și aleagă ce caz vor să sprijine dintre cazurile reale care se află în evidența Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa” din București. Vor face aceasta alegând cartolina ilustrată cu povestea aferentă fiecăruia dintre cazuri:

„Cu toții avem o poveste, dar a unora este presărată cu mai multe obstacole. Copiii și părinții din grija Centrului Sf. Alexandra se luptă în fiecare zi cu încercări diverse. Din acest motiv ne dorim să îi ajutăm concret cu lucrurile de care au nevoie pentru a da poveștii lor mai multă culoare, speranță și căldură”, a spus. Eliza-Maria Cloțea, președinta Studenți pentru viață.

Ea a explicat într-un video postat pe Facebook cum se va desfășura campania, care are loc în săptămâna 25-31 mai 2019:

Schimbă o poveste de 1 iunie!

Dragi prieteni, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne dorim să le facem o bucurie copiilor aflați în grija Centrului de consiliere pentru copii și părinți ,,Sf. Alexandra Împărăteasa”. Cum? Prin campania ,,Schimbă o poveste: Oferă ajutor, sărbătorește un copil de 1 iunie!” Cum funcționează campania și cum pot ajuta?Persoana care își dorește să ,,schimbe o poveste” își alege unul din cazurile (ex. Povestea 1/Povestea 2 etc) expuse în fotografiile din cadrul postării de aici -> accesați link: https://web.facebook.com/596541417040504/posts/2624266910934601/✅După ce a ales o Poveste, va accesa linkul:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YUVL6-s5PhPsHbJpI3t-vmvZcEyOPoUru6jKYkNyDlU/edit?usp=sharingși își va trece în tabel DOAR inițialele numelui în dreptul poveștii pe care și-a ales-o. Pentru ca noi să putem confirma statusul ,,rezervat” pentru povestea selectată, este nevoie ca persoana să ne trimită un mesaj privat, către pagina de facebook Studenți pentru viață, cu numărul de telefon la care poate fi contactată.Următorul pas este trimiterea cadourilor pentru cazul ales la adresa Centrului de consiliere pentru copii și părinți ,,Sf. Alexandra Împărăteasa”: Str. Virgiliu nr. 81, Sector 1, București – în intervalul orar 9-17 până la data de 31 mai (inclusiv). Dacă întâmpinați probleme în cadrul procesului de livrare, ne puteți contacta la numărul 0748.885.055. Informații importante:1. Cadourile se pot trimite prin curier la adresa de mai sus .2. Dacă doriți să aduceți personal cadourile la sediul centrului, la adresa de mai sus, intervalul orar în care se pot aduce cadourile este 9:00-17:00, începând cu data de luni, 27.05, până vineri, 31.05, inclusiv.3. Pentru a complete formularul nu aveți nevoie de cont de gmail.4. Pentru orice nelămurire sau informații suplimentare, ne puteți suna la numărul 0733.487.318Vă mulțumim din suflet pentru ajutor! Împreună schimbăm o poveste, împreună ajutăm și sărbătorim copii! Nu uitați, ne ajutați foarte mult dacă dați un like și un share acestei postări!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Publicată de Studenți pentru Viață pe Sâmbătă, 25 mai 2019

Cum funcționează campania. Cum să ajuți

Dacă vrei ,,să schimbi o poveste”, îți alegi unul din cazurile (ex. Povestea 1/Povestea 2) expuse în fotografiile din cadrul postării de mai jos:

După ce ai ales o Poveste, accesează linkul: https://docs.google.com

Trece în tabel DOAR inițialele numelui în dreptul poveștii pe care ți-ai ales-o. Pentru a confirma statusul ,,rezervat” la povestea selectată, trimite un mesaj privat către pagina de Facebook Studenți pentru viață, cu numărul de telefon la care poți fi contactat.

Următorul pas este trimiterea cadourilor la:

Centrul de consiliere pentru copii și părinți ,,Sf. Alexandra Împărăteasa”
Str. Virgiliu nr. 81, Sector 1, București

Telefon pentru probleme legate de livrare: 0748.885.055

  • Cadourile se pot trimite și prin curier sau se pot livra personal.
  • Intervalul orar în care se pot aduce cadourile este 9:00-17:00, începând cu dat de luni, 27.05, până vineri, 31.05, inclusiv.
  • Pentru a completa formularul nu aveți nevoie de cont de gmail.
  • Pentru orice nelămurire sau informații suplimentare, ne puteți suna la numărul 0733.487.318


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button