avortMarşul pentru Viaţă

FOTO: Sute de mii de participanți la Marșul pentru Viață 2018 din Argentina

Duminică, 25 martie 2018, în orașele argentiniene a avut loc Marșul pentru Viață. Capitala, Buenos Aires, a văzut 50,000 de participanți, în timp ce alte orașe au înregistrat până la 20.000. Evenimentul a fost sprijinit de toate confesiunile creștine.

Între timp, în parlamentul argentinian, politicienii discută un proiect de lege care ar legaliza avortul în primele 14 săptămâni de sarcină, cu excepția cazurilor de viol, malformații genetice ale fătului sau risc pentru sănătatea fizică sau psihică a mamei. Această ultimă prevedere practic ar permite practicarea avortului din orice motiv pe parcursul tuturor celor nouă luni de sarcină, situație similară celei din SUA.

FOTO

Sursa: LifeSiteNews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button