avortfamilie

Fostul guvernator al statului american Carolina de Sud, Nikki Haley acuză feministele pro-avort: Sprijinirea avortului „nu este un feminism adevărat”

Feminismul care sprijină distrugerea violentă a copiilor în pântece „nu este un feminism adevărat”, a declarat fostul guvernator al Carolinei de Sud, Nikki Haley.

„Din păcate, mulți oameni de stânga folosesc dezbaterea avortului pentru a diviza femeile și a promova o conformare”, a spus ea. „Ei fac asta în numele feminismului. Dar acesta nu este un feminism adevărat.

Adevăratul feminism nu instigă o femeie împotriva propriului copil sau nu le spune femeilor că trebuie să-și avorteze copiii nenăscuți pentru a obține egalitatea cu bărbații. Susan B. Anthony și multe dintre feministele timpurii au susținut că avortul este un lucru rău.

„Ideea că femeile trebuie să adere la un anumit set de valori este una dintre cele mai anti-feministe idei din cultura actuală. Este o respingere a ideilor de egalitate și toleranță pe care se presupune că se bazează mișcarea feministă”, a spus Haley.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În anul 2015, după ce Haley a ordonat o investigație a clinicilor de avort în stat, ca urmare a unui scandal național care implica clinicile Planned Parenthood, în legătură cu vânzarea de părți din  embrionii avortați, oficialii de sănătate ai statului au descoperit mai multe încălcări. Haley a declarat că ancheta a constatat încălcări ale legilor sau regulamentelor de către toate cele trei clinici de avort din stat, inclusiv una administrată de Planned Parenthood.

Sursă: lifenews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button