familie

Peste 300 de elevi din comuna ilfoveană Grădiştea au deprins sâmbătă măsuri preventive pentru păstrarea unei vieţi sănătoase în cea mai nouă Campanie de prevenţie şi educaţie pentru sănătate organizată de voluntarii Paraclisului CMN

Acţiunea s-a desfăşurat de Ziua Internaţională a Educaţiei la Şcoala Generala nr. 1, unde cei 7 voluntari, dintre care 5 medici cu diverse specializari, i-au învăţat pe copii cum să îşi păstreze sănătatea, dar şi cum să identifice şi să combată toate formele de agresiune.

Dănuţ Prună, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul CMN, a prezentat utilitatea campaniei.

„Campania are ca scop reducerea cazurilor de îmbolnăvire și creșterea calității vieții, în special în zonele rurale”.

După sesiunea de prezentări, copiii au primit daruri din partea voluntarilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Toate acțiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului se desfășoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și sub coordonarea Arhim. Ciprian Grădinaru.

Sursă: basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button