Marşul pentru Viaţă

„Flori pentru mămici” pe 8 martie la Maternitatea Filantropia

de Redacția Stiripentruviata.ro

An de an, o activitate nelipsită din Luna pentru viață de la București este oferirea de flori mamelor din maternități de 8 martie, Ziua Femeii. În anii anteriori, urmând exemplul studenților bucureșteni, evenimente similare au fost organizate și în maternitățile din Iași și Brașov.

Anul acesta, când tema Lunii pentru viață este „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”, Studenți pentru viață îi invită pe toți cei care doresc să li se alăture din nou București: „Pe 8 martie te așteptăm alături de noi să dăruim o floare și un zâmbet mămicilor de la Maternitatea Filantropia. Întâlnirea va fi la ora 17:00 în fața intrării principale (dinspre bulevardul Ion Mihalache)”.

„Ne implicăm în această activitate, deoarece considerăm că recunoștința trebuie exprimată atât la nivel personal, cât și la nivelul comunității, adică nu doar către mama noastră, ci și către mamele prietenilor noștri și către toate mamele.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Prin aceasta nu excludem exprimarea prețuirii noastre pentru toate femeile, în mod egal și unic pentru fiecare, indiferent dacă este mamă, va fi mamă sau nu va fi niciodată mamă, ci dorim să mângâiem duios pe cele care duc povara – nu doar bucuria – maternității”, mai spun studenții pro-viață în anunțul lor.

Află mai multe accesând evenimentul nostru de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/190668855369681/

Vlogul evenimentului „Flori pentru mămici” de anul trecut: https://www.facebook.com/studentipentruviata/videos/524019621454781/

Pentru informații: Diana – 0752901321


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button