sindrom Down

„Fiul nostru Oliver ne-a adus mai multă fericire în viețile noastre decât ne-am fi gândit că este posibil.”

down1

Mama lui Oliver:

Am descoperit că Oliver avea sindrom Down la 2 luni. Ne iubeam atât de mult copilul încât am fost copleșiți de teamă și de tristețe când pediatrul ne-a sugerat să îi facem un test pentru sindrom Down. Timp de trei zile nu am putut face altceva decât să mă rog „Te rog, Doamne, nu permite să aibă!” Am fost copleșită de teamă și clișee învechite îmi inundau mintea. După ce am aflat că testul a ieșit pozitiv, am contactat Down Syndrome Association of Central Oklahoma. Au trimis cele mai drăguțe și mai calde persoane pentru a ne aduce un pachet parental nou.

Am primit informații despre grupuri de părinți ai căror copii se confruntau cu această boală, cărți și resurse noi de unde să aflăm mai multe despre boală. Am întâlnit alți părinți și copiii lor care, de asemenea, aveau sindrom Down. Cu timpul, am realizat că a avea sindromul Down nu era un lucru care trebuia să ne facă să fim triști. Oliver ar fi învățat să meargă, să vorbească și să-și facă prieteni la fel ca oricare alt copil. Ar fi fost mai încet, dar asta doar ar fi anticipat mai mult succesul său și l-ar fi făcut mai emoționant. Fiul nostru Oliver ne-a adus mai multă fericire în viețile noastre decât ne-am fi gândit că este posibil. Este cel mai afectuos, amuzant și iubitor băiețel. Are patru ani jumătate și este atât de deștept! Știe alfabetul, poate să recunoască literele, să numere și poate să memoreze cărți întregi. E atât de iubitor, în fiecare dimineață urcă la noi în pat și spune „Bună dimineața, mami și tati.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ne dă cele mai calde îmbrățișări și acum îl învață pe fratele lui mai mare cu 10 luni să cânte și el! De fiecare dată când mă rog acum pentru Oliver, îmi amintesc să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare cromozom. Stiu că Oliver a fost creat minunat și cu grijă și sunt foarte recunoscătoare pentru că îi sunt mamă.

Sursă:www.theidsc.org

Traducere: Iulia Maria Iosif


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button