valorile familiei

Fiul lui Willy Schuster, după nuntă: „Tată, îți mulțumesc că m-ai învățat cum să devin soț!”

Willy Schuster, membru USR, a susținut pe Facebook campania pentru DA la referendum. El și-a afirmat, în ciuda dojenilor unora, susținerea pentru protejarea căsătoriei naturale în Constituție, postând fotografii de familie și mesaje pro-familie.

În cronologia sa de Facebook se găsesc și niște fotografii mai vechi de la nunta fiului său, Josh Schuster, care i-a scris în engleză un mesaj foarte frumos, etichetând o fotografie în care tata și fiul apar într-o îmbrățișare curată și emoționantă. Mesajul care însoțește fotografia este și mai emoționant. Iată ce a scris Josh:

Tată, îți mulțumesc că m-ai învățat și mi-ai arătat cum să devin soț. Dragostea ta față de mama a fost întotdeauna un exemplu pentru mine și mi-am dorit mereu să fiu ca tine. Viziunea ta m-a inspirat și m-a motivat să merg mai departe și să îndrăznesc să-mi fac planuri mari.

Tu mai învățat cum să țin ștacheta sus și aceasta m-a ajutat să-mi găsesc soția, dragostea vieții mele, @alinasschuster. Ai semănat valori autentice și nepieritoare în caracterul meu, învățându-mă cum să fiu un adevărat urmaș al lui Hristos. Te iubesc, tată!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button