bioeticăfamilie

Fără alte internări. La Spitalul Colentina, centrul de tratament COVID-19 din Capitală, medicii evaluează online pacienții cu alte probleme de sănătate

de Redacția Stiripentruviata.ro

Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina s-a transformat în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2.

Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările, anunță spitalul.

În schimb, Spitalul Clinic Colentina pune la dispoziție un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală de la distanță.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Aici pacienții pot anexa documente medicale și pot răspunde la câteva întrebări care să ajute medicii să trieze cazurile, să le evalueze și să le trimită către alți specialiștii fără ca oamenii să-și mai pună sănătatea în pericol venind la spital.

„Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noștri”, se menționeză în respectivul formular online.

Raspunsul va fi dat in 12-24 de ore in functie de disponibilitatea personalului medical.

Click aici pentru a accesa formularul de evaluare medicală online al Spitalului Colentina


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button