familie

Familia cea mai mare iubire și responsabilitate. Deputat american pro-viață demisionează pentru a se dedica celui de al 9-lea copil care urmează să se nască, soției și familiei numeroase

Deputatul republican american pro-viață, Sean Duffy, reprezentant al statului Wisconsin, a anunțat că luna următoare va demisiona din Camera Reprezentanților pentru a se dedica familiei, în special celui de al 9-lea copil, care urmează să se nască în octombrie și „va avea nevoie de mai multă atenție și dragoste din cauza unor complicații, inclusiv la inimă”.

„După multă rugăciune am decis că acesta este momentul potrivit pentru mine să iau o pauză din serviciul public pentru a-mi susține soția, copilul cel mic și familia”, a scris Duffy pe Facebook.  „Nu este o decizie ușoară, deoarece iubesc cu adevărat să fiu deputatul vostru, dar aceasta este decizia corectă pentru familie, care este cea mai mare iubire și cea mai importantă responsabilitate pentru mine”, a scris Duffy.

„Împreună ne-am angajat în cele mai importante bătălii pentru vremea noastră: apărarea libertății de exprimare și libertății religioase, grija față de veterani, protejarea copiilor nenăscuți și salvarea locurilor de muncă pentru americani și a capitalismului american”, a concluzionat Duffy într-o frază bilanțul activității sale în cameră.

Deputatul și soția sa, Rachel Campos, autoare de cărți pentru copii și expert al Fox News, sunt deschiși și mândri când vine vorba de credința lor catolică și de bucuria de a avea o familie numeroasă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Duffy reprezintă din 2011 al 7-lea district din statul Wisconsin. În 2017 deputatul republican a avut un scor de 100% din partea  Family Research Council Action pentru modul cum a votat în chestiunile pro-viață și pro-familie.

Duffy a votat:

  • Împotriva finanțării avorturilor din banii contribuabililor;
  • Pentru anularea regulii din timpul mandatului președintelui Obama prin care fonduri importante de la bugetul de stat pentru planificarea familială în cadrul Programului Title X ajungeau la rețelele de avorturi
  • Pentru abrogarea Obamacare și înlocuirea acesteia cu altă lege;
  • Împotriva obligării contribuabililor de a plăti tratamentul cu hormoni și intervențiile chirurgicale legate de schimbarea de sex pentru militarii transgen;
  • Pentru legea care interzice avortul după momentul în care copilul nenăscut simte durerea;
  • Pentru crearea de conturi de economii pentru educație în beneficiul a 529 de copii nenăscuți.

Duffy s-a făcut remarcat și prin discursurile sale rostite la tribuna camerei împotriva avorturilor.

Sursă: lifesitenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button