familievalorile familiei

O femeie din Chișinău a născut al 11-lea copil la 40 de ani: „Slavă Domnului, nu ducem lipsuri. Dacă mai apare un copil, se va găsi hrană și pentru el”

Iuna, o fetiță de 3,5 kg, s-a născut vineri la Spitalul nr. 1 din Chișinău. Iuna mai are acasă 10 frați, 3 fete și 7 băieți, toți născuți pe cale naturală de mama lor, Ocsana.

Mama, care este în vârstă de 40 de ani, a spus că, dacă îi va fi dat să mai aibă copii, îi va iubi pe toți. Ea spune că în casă sarcinile se împart între numeroșii membri ai familiei și astfel totul se realizează mai ușor.

Tatăl copiilor, soțul Ocsanei, are grijă ca familia să nu ducă lipsă de nimic. „Soțul în construcții lucrează, are o afacere și, slavă Domnului, nu ducem lipsuri. Dacă mai apare un copil, se va găsi hrană și pentru el”, a declarat proaspăta mămică pentru Pro TV Chișinău.

Sursa: Unica.md

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button