Marxism cultural

Europarlamentar polonez: „Nu ne vom pune suveranitatea în mâinile neocomunismului”

de Paul Bașotă, Facebook

Antoni Macierewicz, europarlamentar PiS și fost fost ministru al apărării, a comentat astfel votul din Seim care autorizează guvernul polonez să raspundă cu veto la inițiativa UE de a lega bugetul UE de așa-numitul „stat de drept”:

„A fost unul dintre cele mai importante voturi din istoria Poloniei de după 1989. A fost votată o rezoluție în sprijinul guvernului polonez, decis să răspundă cu veto încercării Uniunii Europene, sub conducerea Germaniei și Franței, de a distruge independența poloneză. Așa-numita legătură între statul de drept și finanțe înseamnă, de fapt, cedarea către Uniunea Europeană a deciziei privind toate drepturile care se aplică în Polonia.

Nu este vorba doar de domeniul dreptului penal sau civil. Este vorba, de asemenea, despre răspândirea ideologiei LGBT și transformarea acesteia în temelia vieții sociale în întreaga UE. Disputa care a avut loc în parlamentul polonez este o dispută cu privire la faptul dacă Polonia va fi Polonia, dacă va fi o țară independentă și o națiune suverană, sau dacă vom pune deciziile cu privire la toate drepturile noastre, identitatea națională, religioasă, socială și economică în mâinile nu numai ale oficialilor de la Bruxelles, ci și ale Franței, Germaniei și majorității actuale din Parlamentul European.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Putem vedea ce se întâmplă astăzi în Parlamentul European. Acea stângă extremă, cândva localizată la Kremlin, a inundat astăzi Bruxelles-ul, Franța, Germania și alte țări. Lucrul este, de asemenea, vizibil în universități, parlamente și instanțele judecătorești. Trebuie să realizăm că o nouă revoluție neocomunistă trece acum prin Europa și prin lume. E un atac asupra religiei, identității și istoriei Poloniei, motiv pentru care o rezoluție care oferă guvernului polonez posibilitatea de a opri marele atac care are loc este atât de importantă.

O așteptam de ani de zile. În cele din urmă, a fost luată. Nu a fost ușor, pentru că au fost discuții interne foarte dificile, dar în cele din urmă a fost luată. Polonia nu va fi de acord să-și pună suveranitatea în mâinile neocomunismului, care s-a răspândit la Bruxelles, în Parlamentul European, și este un instrument al unor țări precum Germania și Franța pentru a domina economia, viața socială, politica și identitatea noastră.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button