avort

Este oficial: peste 1 miliard de avorturi în lume din 1920

Într-un interviu acordat LifeSiteNews, Thomas Jacobson explică beneficiile oferite de noul serviciu de informații al organizației internaționale Global Life Campaign pentru persoanele care caută statistici cu privire la avort fiabile, foarte detaliate, la nivel național, regional și internațional, precum și alte informații pe această temă.
Datele statistice oferite acoperă peste 120 de națiuni și teritorii, au fost compilate pe parcursul a 30 de ani de către un expert de marcă la nivel internațional și sunt considerate excepțional de detaliate și cuprinzătoare. Sunt oferite, de asemenea, numeroase grafice și tabele care prezintă o imagine generală utilă a statisticilor pe regiuni și categorii specifice.
Sarcini avortate Romania
Principalul scop al informațiilor oferite de Global Life Campaign pe site-ul său este, conform lui Jacobson, directorul executiv al organizației:
„de a promova standardul sanctității vieții în toate națiunile, de a-i comemora pe cei nenăscuți și de a servi națiunilor pro-viață, 61 la număr, care încă interzic avortul.”
Organizația are ca scop să ofere asistență țărilor pro-viață în menținerea legilor juste ale acestora.
Statisticile mai relevă că există 97 de țări care permit avortul la cerere sau au legalizat substanțele și dispozitivele avortive, 37 de țări cu legislații moderat favorabile avortului, care îl permit în anumite condiții limitate, iar dintre cele 61 de țări care interzic avortul, singura excepție care poate exista este cea care are în vedere salvarea vieții mamei.
Statistici avort2
Jacobson a declarat că a analizat foarte atent toate cifrele raportărilor efective ale avorturilor la nivel internațional, din 1920 până în prezent, constatând că totalul a depășit 1 miliard de copii uciși prin avort. Aceasta, subliniază el, „face avortul cel mai mare genocid din istorie”.
 
Romania avortJacobson anunță că, pe site, există un grafic mondial care acoperă 78 de națiuni incluse în calculul celor peste 1 miliard de avorturi, grafice de țară pentru 32 de țări, cu numerele specifice ale avorturilor pe ani, și 40-45 de țări pentru care Global Life Campaign deține cifre fiabile pentru majoritatea anilor.
„Următorul proiect este unul pilot, desfășurat de o echipă de experți cu titlu doctoral, pentru evaluarea acestor țări și a lacunelor acestora și identificarea celor mai bune modalități de a suplini lacunele respective.”
Site-ul mai afișează situația legislațiilor privind avortul în 181 de țări, precum și o secțiune privind sanctitatea vieții, cu mai multe bloguri ce acoperă subiecte precum: care este fundamentul sanctității vieții, care sunt rolurile și obiectivele guvernelor și multe altele.
Jacobson a relatat pentru LifeSite că proiectul a fost demarat în perioada când acesta lucra pentru organizația Focus on the Family, în calitate de reprezentant pe lângă ONU. Acolo, declară acesta:
„Am devenit conștient de presiunea intensă care este aplicată acestor națiuni pentru ca acestea să își modifice legislațiile și să facă aceleași greșeli stupide pe care le-am făcut noi, determinând cultura acestora să plonjeze către distrugere.”

Preluare de pe www.provitabucuresti.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button