familiehomosexualitatelibertate de conștiință

Elton John îndeamnă la boicotarea Dolce & Gabbana, după ce designerii își declară sprijinul pentru familia naturală

eltonjohn

de Ben Johnson, LifeSiteNews.com, 17 martie 2015

Legendarii designeri de modă Domenico Dolce și Stefano Gabbana, gay declarați, se confruntă cu o adevărată campanie împotriva lor după ce au dat clar de înțeles că nu sunt de acord cu căsătoria între persoane de același sex și cu adopția de copii de către aceste cupluri.

Într-un interviu publicat de curând (n.ed. – și semnalat și de Stiripentruviata.ro), ei califică fertilizarea in vitro drept „vlăstare fabricate chimic”, se opun practicii de „închiriere” a uterelor și cred că procreația este ceva natural și “un act de iubire”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Singura familie este cea tradițională”, au declarat ei pentru revista Panorama, Stefano Gabbana explicând: „Familia nu e un moft. Ea cuprinde un sens supranatural de apartenență”

Mai mulți cântăreți, în frunte cu Elton John, au cerut boicotarea designerilor în urma acestor declarații, deoarece consideră „că s-au aliniat la Papă și extrema dreaptă, sprijinind discriminarea prin lege”.

Elton John și David Furnish, „soțul” lui, au doi copii concepuți prin fertilizare in vitro și purtați de o mamă-surogat din SUA. Pe contul său de Instagram, Elton John s-a dezlănțuit împotriva designerilor: „Cum îndrăzniți să spuneți despre copiii mei că sunt «sintetici»? (…) Gândirea voastră arhaică este în urma timpurilor, la fel ca și moda voastră. Nu o să mai port niciodată haine Dolce & Gabbana”.

Cântărețul mai crede că succesul desgnerilor s-a datorat faptului că sunt gay, iar acum este nedrept că se opun la ceea ce el numește „egalitatea gay”.

La rândul lor, desgnerii, despre care se crede că sunt cei mai bogați gay din lume, l-au numit pe Elton John „fascist”, Gabbana scriind: „Credem cu putere în democrație și în principiul fundamental al libertății de expresie, care o susține. Noi am spus cum vedem noi lucrurile, fără să avem intenția de a judeca opțiunile altora. Credem în libertate și în iubire”.

La rândul său, Dolce povestește despre familia unită în care a crescut. Aceasta a fost sursa de inspirație pentru creațiile din sezonul de iarnă 2016, ce s-a bucurat de o primire de excepție din partea presei: „Sunt sicilian și am crescut într-o familie tradițională, formată dintr-o mamă, un tată și copii. Sunt conștient că există și alte tipuri de familie decât cea pe care am avut-o eu… Dar mă refeream la vederile mele personale, fără să judec alegerile și deciziile altora”.

Americanii au lansat și o petiție publică ce îndeamnă designerii să nu dea înapoi din sprijinul arătat căsătoriei tradiționale. Ea poate fi semnată aici.

Foto: Instagram

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button