familie

Dolce & Gabbana: De Ziua Femeii, maternitatea este la modă

Untitled-1

Colecția de toamnă-iarnă Dolce & Gabbana prezentată weekendul acesta la Milano a avut ca temă sloganul: „Viva la mama!”

La prezentare, modelele au urcat pe podium însărcinate sau împreună cu copiii lor, smulgând aplauzele frenetice ale unui public care de obicei e destul de blazat.

Presa de specialitate, dar și cea de mainstream s-a lăsat cucerită. New York Magazine relatează că designerii Domenico Dolce și Stefano Gabbana, care prezintă în cea mai recentă campanie familii și femei în vârstă într-un decor tipic italian, s-au declarat inspirați de propriile mame.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

dolce-gabbana-adv-campaign-fw-2013-women-01

Conceptul colecției stă într-un mesaj pozitiv pentru iubire și familie, cu îndemnul de „a permite modei să fie văzută ca o extensie a originilor noastre”, au declarat creatorii, citați de publicația amintită.

Sursa și foto: NYmag.com, DolceGabbana.com

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button