dizabilităţi

Elevul cu ADHD din Pitești s-a întors la școală

lonely-428380_640
Elevul cu ADHD de la Școala „I.L. Caragiale” din Pitești , unde cei 29 de colegi ai săi au refuzat să intre la ore timp de trei zile, s-a întors la școală, scrisoarea medicală adusă de părinții acestuia la școală arătând că din punct de vedere neuronal copilul este sănătos.
Directorul Școlii „I.L. Caragiale” din Pitești, Alin Vlad, a declarat marți că elevul s-a întors la ore începând din această săptămână.
Dumitru Tudosoiu, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, a declarat că în urma consultului medical și a rezultatului prezentat la școală, copilul are posibilitatea să se întoarcă în școală.
În urma reevaluării, a reieșit că elevul a suferit niște traume în copilărie, dar din punct de vedere al sănătății mintale este sănătos

Citește și VIDEO: La o școală din Pitești, părinții refuză integrarea unui copil cu tulburări de spectru autist. Responsabilii școlari și psihologul spun că elevul nu reprezintă un pericol

Citește și Elevii cu autism și cerințe educaționale speciale vor putea primi alocație de 400 de lei pe lună


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button