opinii

Eduard Dumitrache: „Invocarea virtuții iubirii în problema «căsătoriei» LGBT este șoapta lupului în piele de oaie sau pietism”

de Eduard Dumitrache, Facebook

Orice lamentație de genul „Creștinismul este despre iubire, ce aveți cu bieții oameni?” este o șoaptă de lup în piele de oaie sau pietism desprins de realitatea spirituală. Ușa bisericii rămâne deschisă pentru oricine caută adevărul, deschisă oricărui om.

Referendumul este despre libertatea unei societăți de a-și păstra fundamentele. Cine știe ce se întâmplă în Canada poate înțelege utilitatea acestui referendum. Politica de stângă a preluat agenda LGBT, în conflict major cu valorile creștine. Nu mă reprezintă Dragnea sau Tăriceanu dar nici Dan Barna care promite să devină un al doilea Justin Trudeau.

Este legitimă implicarea fiecărui creștin în acest demers civic, o Constituție clară ne scutește de situația de acum câțiva ani din Franța unde politicul a legalizat căsătoriile unisex deși în stradă au ieșit peste un milion de demonstranți pentru familie.

Citește mai multe opinii de Eduard Dumitrache

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button