avortcriza de sarcinăUncategorized

Dragii mei îngerași – Memorialul avortului / Mărturii despre avort

copilas

Autor:Zina, AbortionMemorial

Dragilor mei îngerași,

Mamei îi este tare dor de voi amândoi. Încă mă gândesc la voi. Știu că sunteți amândoi îngeri în Ceruri așteptând să o vedeți într-o zi pe mama. Am rămas însărcinată la 17 ani în 1980 și din nou la 18 ani în 1981. Nu aveam pe nimeni care să îmi spună că avortul face rău, de fapt a fost mama cea care mi-a sugerat să fac avorturile. Am rămas însărcinată din nou la 20 de ani și m-a întrebat din nou dacă voi face avort, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am spus nu, de data aceasta voi naște copilul. Între timp mi-am iertat mama, dar înainte a trebuit să mă pocăiesc în fața lui Dumnezeu pentru aceste decizii și să mă iert pe mine însămi. Am acum două fete frumoase, tinere domnișoare. A fi mamă este cea mai frumoasă senzație din lume. Mi-aș fi dorit să fi știut atunci ceea ce știu acum. I-aș spune oricărei tinere femei care s-ar găsi în situația în care m-am găsit și eu cândva să nu facă avort. V-ați putea gândi că după ce procedura s-a terminat, totul s-a terminat și că nu mai trebuie să te gândești niciodată la asta, dar eu sunt aici să vă spun că nu este așa. S-au întâmplat acum 34, respectiv 33 de ani, dar nu am uitat niciodată și îmi amintesc chiar si sunetul mașinii, așa că nu se uită niciodată. VĂ ROG, ALEGEȚI VIAȚA!!!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Traducere: Alexandra Vieru

foto: http://www.freedigitalphotos.net

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

În măsura posibilităților dumneavoastră, vă rugăm să sprijiniți financiar acest sait.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button