sindrom Down

„Dragă mamă, nu-ți fie frică…” clip emoționant dedicat mamelor care află vestea probabilității de a naște un copil cu Sindrom Down

de Redacția Stiripentruviata.ro

21 martie este Ziua Mondială a Sindromului Down. Ziua în care sărbătorim aceste persoane speciale și binecuvântate, dar și ziua în care ne gândim cu durere la faptul că 96% dintre copiii nenăscuți din Uniunea Europeană diagnosticați intrauterin cu probabilitatea de a avea Sindrom Down sunt avortați.

Vă invităm să descoperiți cum îi răspund persoanele cu Sindrom Down unei mame care a aflat că este posibil să nască un copil cu Sindrom Down.

„Dragă mamă, ce voi putea face eu, copilul tău cu Sindrom Down ?” (VIDEO)

Pe 21 martie este Ziua Mondială a Sindromului Down. Să-i sărbătorim pe frații, surorile, rudele, prietenii, colegii noștri care au un cromozom în plus și să nu uitam că în Uniunea Europeană 96% dintre copiii diagnosticați intrauterin cu SD sunt avortați.

Publicată de Pro Vita Iasi pe Marţi, 17 martie 2020

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button