avort

Două gemene salvate de la avort de consilieri stradali curajoși

gemene

de Steven Ertelt, 16 decembrie 2013

Sherry Pierce aștepta împreună cu o echipă de consilieri stradali în fața unei clinici pentru avorturi aparținând Planned Parnethood, întrebându-se dacă aceea va fi ziua în care va putea să salveze vreun copil de la avort, oferind femeilor sfaturi și consiliere.

După spusele lui Pierce, o viitoare mamă, aflată în a patra săptămână de sarcină, avea de gând să avorteze și tocmai era pe punctul de a face acest lucru. Însă, după ce a stat de vorbă cu consilierii din fața clinicii s-a hotărât să-și lase copilul să trăiască. Dar ce a urmat a fost surprinzător pentru Sherry: au reușit astfel să salveze nu un copil, ci doi!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După șapte luni, mama a născut două gemene, Olivia Grace și Kara Shea și a invitat-o pe străina cu care s-a întâlnit în fața acelei clinici Planned Parenthood să-i împărtășească bucuria.

„Astăzi am avut onoarea să le țin în brațe pe aceste prințese micuțe la doar câteva ore de la naștere”, ne-a spus Pierce.

Sursa: LifeNews

Traducere: Coșereanu Gabriela


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button