avortmiracolul vieţii

10 femei fericite că au ales viața copiilor lor, renunțând la avort

Noiembrie 23, 2015(LiveActionNews)

Adesea, femeile fac avort fie în urma unor presiuni din partea altor persoane, fie pentru că aleg singure acest lucru, considerând că nu au o altă soluție. Dar, uneori, în ultimul moment, femeile găsesc puterea de a-și schimaba hotărârea și aleg viața copiilor lor. Inversarea procesului de avort chiar este posibilă.
1. Ashley

1

La 20 de ani, Ashely a descoperit că este însărcinată, dar iubitul care a convins-o să întrețină relații sexuale cu el, promițându-i că o să aibă grijă de ea și de copil dacă va rămâne însărcinată, i-a dat bani și a trimis-o să-și ia singura pastilele pentru avort. După ce a luat prima doză din pilulele pentru avort, Ashely a regretat acest lucru și l-a întrebat pe doctorul aborționist ce se poate întâmpla dacă nu ia și cea de-a doua doză. I s-a spus că oricum copilul va muri, dar dacă copilul va trăi, s-ar naște cu malformații.
Ashley a apelat la mama ei, povestindu-i despre sarcină, doza de pilule pentru avort și remușcările sale. Mama sa a apelat la un centru local de urgență pentru sarcini cu probleme, iar centrul l-a contactat pe Dr. Matt Harrison. Harrison nu avea nicio idee despre ce ar trebui să facă, dar le-a chemat la cabinetul său. După ce a răsfoit prin manuale, i-a venit ideea de a o injecta pe Ashley cu progesteron pentru a încerca să-l anuleze efectele pastilei avortive RU-486 care acționează precum o imitație a progesteronului, păcălind corpul să se manifeste ca și cum femeia însărcinată este în timpul ciclului menstrual, înfometând placenta și copilul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Au existat riscuri atât pentru Ashley cât și pentru copil deoarece această procedură nu fusese niciodată încercată, dar Ashely știa că trebuie să facă acest lucru. Și a funcționat. Ashley a dat naștere unei fetițe sănătoase, Kaylie, primul copil salvat prin metoda inversării procesului de avort.

2. Autumn Barnes

Când Autumn Barnes a descoperit că este însărcinată, a intrat în panică. Ea și iubitul său aveau deja o fetiță, iar resursele financiare erau restrânse. Pe ascuns, ea a fost la doctor pentru a lua pilula pentru avort, dar imediat a regretat acest lucru, a declarat ea pentru Fox 46 Charlotte: „Tocmai mi-am ucis copilașul. Am o fetiță. Cum poate fi corect faptul că tocmai am luat viața unui copil inocent?”

A apelat la internet cu speranța că va găsi o cale de a stopa avortul și a găsit un link la AbortionPillReversal.com. Se îndoia că va funcționa, dar oricum a sunat la acel număr. A fost pusă în legătură cu doctorul care oferea pachetul de inversare a avortului în zona sa. După ce a luat tratamentul și-a programat o ecografie cu ultrasunete, și s-a simțit ușurată când a aflat că încă era în viața copilul. Câteva luni mai târziu, băiețelul ei miracol, Walker, s-a născut sănătos și continuă să fie sănătos.

3. Jamie Stout

3

Sout era deja mama unei fetițe care, datorită dependenței sale de droguri, era crescută de părinții ei. După ce s-a decis să renunțe la droguri, Stout s-a mutat înapoi cu părinții și fiica ei, pentru a începe o nouă viață. În acel moment ea avea o sarcină de 20 de săptămâni și, din moment ce încerca să-și depășească dependența droguri, a simțit că nu poate să aibă grijă de un alt copil. Stout și părinții ei au decis că ar trebui să facă un avort.

Ea nu voia să facă un avort, dar simțea că nu are o altă opțiune. Când vecina ei, Marina Cortopassi, tehnician în domeniul ecografiei cu ultrasunete, a auzit acest lucru, a știut că trebuie să o ajute. Când Cortopassi a ajuns la fața locului, Stout era deja cu medicul aborționist, iar procedura de avort ce durează două zile deja începuse. Medicul deja îi înserase mici bețișoare numite „laminaria” în cervix, pentru a-i cauza dilatarea.

Dar Stout s-a răzgândit în ceea ce privește avortul și din fericire, Cortopassi a dat-o în îngrijirea medicilor care au fost capabili să elimine laminariile.
Încă mai exista riscul unui avort spontan, dar, câteva luni mai târziu, Jamie a dat naștere unei fetițe sănătoase numită Claire.

4. Kimberly Henderson

4

Un star al internetului, Henderson, era deja mama a trei copii, primului dându-i naștere la vârsta de 16 ani. Când a aflat că este însărcinată, relația ei cu iubitul nu era stabilă și Henderson era speriată de creșterea unui alt copil de una singură. Ea a mers la o clinică de avort, unde a stat în camera de așteptare plângând.

„Tot încercam să justific acest lucru, dar sufletul îmi era încărcat”, a scris ea pe blog. „Simțeam că eram pe punctul de a lua o decizie oribilă, iar Dumnezeu îmi dădea semne să n-o fac: M-am trezit în această dimineață, fiica mea era bolnavă. A trebuit să găsesc o bonă, m-am pierdut, mașina nu mi-a pornit timp de 15 minute și am întârziat aici, dar tot m-au primit. M-am rugat lui Dumnezeu să-mi dea un semn, să-mi dea puterea să mă ridic și să plec de acolo.”

După ce a fost poftita înăuntru pentru programarea sa, o cartea de vizită primită de la un cuplu a căzut din portofelul ei. Avea pe ea scris paragraful 10, capitolul 41, din cartea după Isaia: „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îți vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare”

Henderson a plecat de la clinica de avort și nu a privit înapoi. Luni mai târziu, a dat naștere unei fetițe Vaida Everly- al cărei nume înseamnă „viața frumoasă”.

5. Andrea Minichini

5

În 2014, Minichini se afla în camera de așteptare a unui centru Planned Parenthood cu pilula pentru avort în mână. Nu voia să o ia, dar doctorul aborționist i-a spus că este scumpă și se va topi în mâna dacă nu o ia îndeajuns de repede, după care i-a zis că nu este momentul potrivit pentru a avea un copil.

A luat pilula și a plecat acasă, unde trebuia să o ia pe a doua 24 de ore mai târziu. Dar, în loc să ia a doua pastilă, s-a dus la camera de urgență pentru a încerca să-și salveze copilul. Personalul spitalului i-a spus că bebelușul va avea malformații dacă avortul nu era finalizat. Minichini a sunat doi doctori specialiști atât în obstretică, cât și ginecologie, care i-au spus că nu o pot ajuta.

A început să sângereze și să aibă crampe și a fost speriată că este prea târziu. A apelat la internet, unde a găsit povestea unei femei, care și-a inversat avortul. Această poveste a condus-o la o linie de asistenta telefonică 24 din 24, care a condus-o la un medical local.

După ce i s-au făcut injecții cu progesteron și a fost monitorizată îndeaproape, Minichini a dat naștere unui băiețel sănătos numit Gabriel.

6. Becky Buell

6

Deja mama unui copil mic, studentă la un colegiu și trecând printr-un divorț, Buell a descoperit că este însărcinată. De frica faptului că își va dezamăgi părinții și își va pierde casa, Buell a mers la un centru Planned Parenthood pentru un avort. Dar, imediat după ce a luat prima doză de pilule pentru avort, a simțit un „regret instant” și s-a așezat în mașină, căutând pe telefon o cale de a repara ceea ce a făcut.

A sunat la linia de asistenta de inversare a avortului și asistenta a pus-o în legătură cu un doctor. Buell se temea că aceasta inversare nu va funcționa – rata de succes este de aproximativ 60% – și când cei de la centrul Planned Parenthood au sunat-o pentru a afla de ce nu a apăruse la cea de-a doua ședință, i-au spus că inversarea procesului nu va funcționa, iar copilul ei va avea malformații.

Buell a mers mai departe cu planul său de a salva copilul și, la întâlnirea cu doctorul, a putut vedea bătăile inimii bebelușului. A fost copleșită de sentiment de ușurare, iar câteva luni mai târziu a dat naștere unui băiețel pe nume Zachariah.

7. Donanne

7

La 16 ani Donanne a descoperit că este însărcinată. Iubitul ei i-a spus să facă un avort și, deși nu s-a gândit că i-ar face vreodată asta copilul, s-a speriat și a mers la un centru Planned Parenthood. Deși de abia împlinise 16 ani, nu avea nevoie de permisiune părinților pentru a avea un avort. A stat singură în clinica întrebându-se de ce făcea acest lucru.

Ei au chemat-o în cabinet și, în timp ce plângea, i-a întrebat dacă poate vedea monitorul cu ultrasunete. Ei i-au spus că nu poate.

Donanne a început să se roage:

„Dintr-odată timpul s-a oprit și Dumnezeu mi-a spus să mă ridic și să plec și totul va fi bine. Și așa am făcut.”

Deși următoarele câteva luni au fost dificile, ea a dat naștere unui băiețel sănătos numit Dean. Donanne este acum căsătorită și are 4 copii.”

8. Andrea

8

După ce a aflat că este însărcinată, asupra Andreei s-a pus presiune pentru a face un avort. Iubitul ei nu era fericit de această veste, iar mentorul i-a întors spatele. Fiind speriată și simțindu-se singură, și-a făcut o programarea pentru un avort. S-a dus de una singură și consilierul i-a spus că era decizia corectă. Dar Andrea nu era așa de sigură de asta.

Stătea în camera de așteptare plângând, când femeia de serviciu s-a îndreptat spre ea. Această femeie s-a apropiat de Andrea, i-a ridicat bărbia, a privit-o în ochi și i-a spus: „Vrei să ai acest copil?”

Andrea s-a simțit împăcată și a spus: „Da!”. Străina i-a spus: „Atunci Dumnezeu îți va da puterea necesară. Pune-ți hainele pe tine și pleacă!”

Dar apoi Andrea a intrat în cabinet atunci când numele i-a fost strigat. Acolo, ea a văzut o baltă de sânge pe podea. Imediat s-a răzgândit în ceea ce privește avortul, dar doctorul aborționist a încercat să o convingă să meargă până la capăt. Însă Andrea a spus: „Plec. Vreau să am acest copil!”

A dat naștere unei fetițe sănătoase numită Christina, care lucrează în mișcarea de promovare a vieții.

9. D.C. McAllister

9

McAllister și-a părăsit soțul și cei doi copii pentru o duce o viață alături de alt bărbat. Regretând decizia luată, a mers la biserică pentru a cere iertare și a început procesul de salvare a căsniciei. Dar, în acea noapte, în timp ce-și împacheta lucrurile, a descoperit că este însărcinată.

Devastată, și-a anulat planurile de a se întoarce la familie și a rămas în apartamentul ei pentru încă două luni, înainte de a-i spune tatălui copilului despre sarcină. I-a spus că voia să dea copilul pentru adopție, dar el voia să crească copilul de unul singur. Dar soțul ei refuza acest lucru. Ar fi acceptat-o înapoi doar dacă ar fi dat copilul spre adopție unor străini.

Plină de teamă, McAllister a decis că un avort ar rezolva problemele tuturor și a mers la un centru Planned Parenthood. Dar după ce a intrat și a văzut lacrimile unei tinere, s-a decis că nu poate avorta.
A fost dificil pentru ea, căci alegerea vieții pentru copilul ei a schimbat cursul vieții sale. Totuși, a știut că uciderea propriului copil datorită deciziilor greșite pe care le-a luat, nu îi vor schimba greșelile făcute.

10. Anna Chernocke

Chernocke  era însărcinată în aproape 5 luni când s-a dus la spital pentru un avort. I-a spus copilului ei că-i pare rău în timp ce ea stătea în camera de așteptare, dar, pe măsură ce timpul trecea, ea se simțea din ce în ce mai puțină ușurare și din ce în ce mai multă remușcare.

Două asistente au venit pentru a o duce la camera pentru avort, iar ea a fost condusă în camera unde doctorul o aștepta. El a întrebat-o dacă este pregătită și dacă este ceva ce ar vrea să spună.

„Da” a spus. „Îmi pare foarte rău, dar m-am răzgândit.”

Spre surprinderea ei, toți trei s-au luminat de bucurie. Doctorul a felicitat-o și i-au spus cu toții că n-o să regrete niciodată că a păstrat copilul.

Câteva luni mai târziu a dat naștere fiului ei David și nu a regretat niciodată decizia luată.

Pe măsură ce tehnologia avansează, aflăm din ce în ce mai multe informații despre viața din pântece și din ce în ce mai multe femei aleg viața. Chiar și după ce au ales un avort, încă mai este speranță.

AbortionPillReversal.com și linia de asistenta sunt disponibile 24/24, încercând să ajute femeile cu inversarea procesului de avort, atât în primul trimestru, cât și într-un trimestru târziu al sarcinii.

Traducere: Camelia Bordencea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button