familie

Dep. Florica Cherecheș (PNL): „Voi merge la referendum cu toată familia și voi vota DA!”

Dep. Florica Cherecheș a scris pe pagina personală de Facebook:

Acesta este un referendum prin care poporul își manifestă suveranitatea consfințită de Constituție. Nu este al unui om, și nu este al unui partid. Este al poporului, care în anul Centenarului, continuă să- și construiască viitorul.
Acest referendum afirmă clar și răspicat că familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Nu restrânge drepturi și nu desconsideră familiile monoparentale. Definește căsătoria, atât!

Visul meu a fost întotdeauna să am o familie fericită și armonioasă. După 11 ani în care am trăit într-o astfel de familie, am rămas văduvă, și am fost și familie monoparentală, cu cei trei copii ai mei, care sufereau că nu au tată. Anul acesta, am sărbătorit 25 de ani de când am din nou o familie echilibrată și fericită și-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru soțul meu, cei patru copii și cei șase nepoți.

Ăsta e motivul pentru care merg la referendum cu toată familia mea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vă îndemn și pe voi, dragi prieteni care credeți în valorile familiei, să vă duceți la referendum și să votați DA!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button